skip_to_main_content

Vind fede præmier hver dag i december frem til jul - Deltag i vores store julekonkurrence

Vi har glædet os så meget til julen, at vi har brugt hele efteråret på at lave en online julekalender, hvor du kan vinde fede præmier hver dag i december op til jul. Du skal blot gennemføre dagens spil og så er du med i lodtrækningen.

Og ikke nok med det, så har alle der spiller (og vinder) mulighed for at vinde den store hovedpræmie. Hovedpæmien sponsoreres af Skive Fjord Camping og VisionKayak og er et forlænget weekendophold (3 nætter) for op til 5 personer i deres luksushytter, inkl en guidettur i glaskajakker.

Du kan læse mere om vores online julekalender samt vores præmier på Destination Limfjordens Julekalender side.

Ikke mere snak! Klik her for at komme direkte til spillet. 

GLÆDELIG JUL!

Gå ikke glip af disse oplevelser..

På vores bookingportal finder du et stort udvalg af skønne oplevelser i Limfjordslandet. Og ved Limfjorden finder du oplevelser for alle - noget for dem som elsker kunst og kultur, noget for dem som vil have pulsen op, noget for de historieinteresserede, noget for dem som går op i lokale delikatesser, noget for dem som bare elsker at være i naturen, noget for dem som elsker østers og skaldyr og noget for dem som er vild med vand.

Enjoy Limfjorden!

Naturskønne Oplevelser

Vandreruter
Gåtur ikon

Vandretur

Lystfiskeri
Lystfiskeri ikon

Lystfiskeri

Natur
Cykel ikon

Cykeltur

Flyndersø
Natur ikon

Naturpark

Læs vores inspirationsmagasin

Her kan du finde masser af inspiration til gode oplevelser i vores smukke Limfjordsland. Og hvis du vil vide mere, så tryk på de klikbare links i magasinet. 

God læselyst!
 

Limfjordslandet har meget mere at byde på...

Limfjordslandet er fyldt med oplevelser og har noget for enhver - noget for dem som elsker kunst og kultur, noget for dem som vil have pulsen op, noget for de historieinteresserede, noget for dem som går op i lokale delikatesser, noget for dem som bare elsker at være i naturen og noget for dem som er vild med vand.