folder+kort | Limfjordsruter

Limfjordslandet er ideelt til cykelferie eller udflugter på to hjul. Hele vejen rundt om Limfjorden fra Agger i vest til Hals i øst findes et fintmasket net af afmærkede cykelruter, som giver optimale muligheder for at komme tæt på den afvekslende natur langs fjorden. Cykelferie i Limfjordslandet er kort sagt en stressfri ferie, der er mættet med oplevelser.

I kortmaterialet finder du den nationale cykelrute 12, Limfjordsruten, der er 610 km lang og fører hele vejen rundt om Limfjorden. Desuden er den nationale cykelrute 2, der fører fra Hanstholm over Mors til Viborg og videre mod København, indtegnet på kortmaterialet. Endelig medfølger en udførlig beskrivelse af Limfjordsrutens forskellige etaper.

Pris: kr. 115,- inkl. forsendelse

Booking

folder+kort | Limfjordsruter

Antal 115,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Limfjordsferie

Nyd roen med fiskestangen eller farten på surfbrættet. Gå en tur langs fjorden eller løb en tur i skoven. Vælg mellem rolige cykelruter og stejle mountainbikespor. Und dig selv at smage de lokale øl og oste. Tag dig tid til at plukke dine egne østers eller lad de små fange rejer og krabber. Tag kikkerten med i de fuglerige rørskove eller led efter 55 mio. år gamle fossiler langs Furs stejle molerklinter. Oplev kunst, kunsthåndværk, historie og kulturhistorie – loppemarkeder og specialforretninger. Glæd dig til Limfjordsferie – med alt det bedste!
Kontakt
Limfjordsferie
Østerbro 7
7800 Skive
Tlf.: 96147677
info@visitskive.dk
www.limfjordsferie.com