Camping ved Limfjorden

Information til turismeerhvervet i Destination Limfjorden

Filetering Limfjordens Hus

Her på siden finder du information til turismeerhvervet i Destination Limfjorden;  Skive, Struer og Morsø kommuner.

Lige nu står mange turismevirksomheder i en svær tid, og der er etableret en række foranstaltninger der skal hjælpe ramte virksomheder ud på den anden side af Corona krisen. Vi har samlet information om de forskellige initiativer her på siden som løbende opdateres. Er du i tvivl om hvilke der er relevante for din virksomhed er du altid velkommen til at kontakte din lokale erhvervsservice eller dit erhvervshus for gratis sparring og vejledning. Se kontaktinformation nederst på siden. 

Slides fra webinar 1. april - hjælpepakker til turismeerhvervet

Early Warning - krisehjælp til din turismevirksomhed

Står din virksomhed med store udfordringer som følge af Corona-krisen? Early Warning hjælper kriseramte virksomheder - se mere her.

Krisehjælp til detailhandlen

Har du hjemsendte medarbejdere, ingen kunder og dyr husleje? Få gratis krisehjælp til din forretning - se mere her.

På kursus med 100 % lønkompensation

I stedet for at sende medarbejdere hjem har du mulighed for at sende dem på opkvalificeringskursus med løn - se mere her.

Syge medarbejdere? Få information om den udvidede ret til refusion og sygedagpenge

Med loven får arbejdsgivere en udvidet ret til refusion for løn eller sygedagpenge, der udbetales til lønmodtagere, der er fraværende som følge af covid-19. Selvstændige får samtidig udvidet ret til sygedagpenge for fravær som følge af covid-19.

Støtte ifm. aflyst arrangementer

For at søge kompensation skal arrangementet være planlagt til afholdelse i perioden fra og med den 6. marts 2020 til og med den 31. marts 2020. Arrangementet skulle have haft flere end 1000 deltagere, eller 500 deltagere, hvis arrangementet var målrettet de særlige risikogrupper (ældre o...

Kompensation til freelancere

Selvstændige, freelancere og andre virksomheder med maksimalt 10 fuldtidsansatte kan få midlertidig kompensation for tabt omsætning som følge af coronavirus/covid-19.

Midlertidig kunststøtteordning

Du kan søge ordningen, hvis du er professionel kunstner med en væsentlig tilknytning til den danske kunstscene inden for arkitektur, billedkunst, film, litteratur, kunsthåndværk og design, musik, scenekunst og andre kunstområder. Åbner d. 27. april.

KONTAKT

Kontakt altid gerne konsulenterne i dit erhvervshus for gratis rådgivning og sparring.

ERHVERVSHUS NORDJYLLAND:

Bjarne Brodersen, projektleder og forretningsudvikler 

Tlf. 20 32 05 08, mail: bbr@ehnj.dk

ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND:

Helle Toftgaard, virksomhedskonsulent

Tlf. 29 24 88 23, mail: ht@erhvervshusmidtjylland.dk