Kulturcenter Limfjord

Kulturcenter Limfjord er det naturlige samlingspunkt i det nordvestjyske område og hele Skive-egnens fælles mødested.

KCL er året rundt ramme for store koncerter og shows med såvel nationale, som internationale kendte solister og grupper. Derudover er der ofte gæstespil af danske og udenlandske musicals, opera og operetter.

KCL byder velkommen i vores store hovedindgang med administration, stor foyer med biokiosk, garderobe og toiletfaciliteter, 3 sals THX-biocenter med servicefaciliteter, stor café, restaurant og selskabslokaler med stort moderne køkken, ny moderne koncertsal med plads til 1162 personer samt 3 rummelige mødelokaler med alt moderne AV-udstyr. 

Freja Arena bruges udover til diverse daglige sportslige aktiviteter også til KCL’s største arrangementer, der med amfibieopbygning og teleskoptribune kan rumme op til 2.100 siddepladser.

KCL kan tilbyde store moderne mødelokaler med moderne AV og PA udstyr.I vores restaurant og selskabslokaler sørger vi for, at vores gæster bliver serviceret på bedste måde af vores gode køkken og dygtige serveringspersonale.

KCL er hjemsted for Skives svømmere og håndboldspillere, ligesom såvel Freja Arena som Hal B benyttes fra tidlig morgen til sen aften til diverse sportslige og motionsmæssige tilbud.Et stort subtropisk badeland  med 50 meter bassin, en 57 meter lang vandrutschebane, sjovt aktivitets bølgebassin, stort børnebassin samt terapibassin med 34 grader varmt vand og vel nok et af landets bedst udstyrede motionscentre på ikke mindre end 1.200 kvm. hører også med til Kulturcenter Limfjord.

KCL er placeret i et plan, hvorfor det er handicapvenligt og brugervenligt for gangbesværede.

Som det fremgår af ovenstående, vil stort set ethvert arrangement kunne afvikles med succes i Kulturcenter Limfjord, hvor såvel personale som ledelse er parat med ekspertise og gode ideer.

 

Meeting rooms

Meeting rooms  Number of meeting rooms  Theater  U-sitting  Banquet  Class  Reception  Boardroom 
Laugstuen 1 - - - - - 14
Spøttrup Salen 1 100 - 80 - 50 -
Sallingsund Salen 1 140 - 128 80 100 -
Sundsøre Salen 1 350 320 176 150

Del denne side

Opdateret af:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter info@visitskive.dk
 

Kontakt

Adresse

Skyttevej 12
7800 Skive

Telefon

+45 70701464

Fakta

 • Faciliteter

  • Restaurant
  • Parkering
 • Konferencefaciliteter

  • Maks. siddepladser i klassearrangement (1200)
  • Maks. siddepladser i banketarrangement (1500)
  • Maks. siddepladser i teaterarrangement (2500)
  • Antal gruppeværelser (6)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.027011
Latitude : 56.544672