Ferievedlimfjorden

Ausumgaard v. Maria og Kristian Lundgaard Karlshøj

På et højdedrag ved hovedvejen mellem Struer og Holstebro ligger herregården Ausumgaard, som er Danmarks yngste af slagsen. Vi bor i det gamle stuehus med vores 3 børn, og driver gården som et moderne landbrug, hvor vi udover den konventionelle del også laver vores særlige Ausumgaardgrise, økologiske grøntsager og stenkværnet mel fra vores egne marker.

Alle er velkomne til at besøge vores Ausumgaardgrise på adressen Villemoesvej 10, 7560 Hjerm. Her lever de en stor del af deres liv i en frugtlund, hvor de har højt til himlen, skygge fra træerne og masser af jord, rødder og nedfaldsfrugt, som de kan hygge sig med. Når grisene bliver ca. 18 uger gamle bliver de flyttet i en stald med masser af plads, dybstrøelse og adgang til udearealer.

I vores lille butik ved hovedvejen sælger vi både vores eget kød, samt grøntsager og mel, men også andre lokale specialiteter. Butikken har åbent fra mandag til lørdag kl. 10-18, og det er også muligt at bestille spegepølser mm. af velfærdsgris på vores hjemmeside.

Du kan møde os på facebook - www.facebook.com/ausumgaard, eller besøge os til vores årlige arrangementer, hvor gården er åben for besøgende.

Forårsmesse med kunst, fødevarer, mode, håndværk, historiske vingesus og meget mere d. 21. og 22. maj 2016.
Julemarked med fokus på lokale fødevarer d. 10. og 11. december 2016.