Cinema 3 - Biografcenter i Skive

Foto: Kulturcenter Limfjord
Aktiviteter
Biografer
Adresse

Skyttevej 12

7800 Skive

Kontakt

E-mail:info@kclimfjord.dk

Telefon:70701464

I Cinema3 er der prioriteret kvalitet og komfort, frem for kvantitet. Derfor har alle tre sale, luksusstole med motoriserede nakke- og fodstøtte, hvilket gør komforten i top til filmhygge i mørket. I Cinema3 kan du desuden opleve film med det ypperste inden for biograflyd. Med flere end 45 højtalere i hver sal, gør Dolby Atmos det muligt for instruktøren at placere lyden med stor nøjagtighed i salen, hvilket giver publikum en helt unik filmoplevelse.

 De tre sale indeholder følgende:

  • Sal 1: 135 pladser med Dolby Atmos lyd og laserprojektor.
  • Sal 2: 116 pladser med Dolby Atmos lyd.
  • Sal 3: 60 pladser.

Alle sale har væg-til-væg lærreder. I sal 1 bliver filmene vist på laserprojektor, som giver et bedre billede i form af flottere farver, mere kontrast, skarpere lys samt en kanon 3D oplevelse. Ud over de tre biografsale tilbyder Cinema3 også filmoplevelser i Jyllands største sal: CinemaXL, med et lærred på over 100 m2 og plads til 988 personer. Her vises udvalgte film og verdenspremierer, som ofte kombineres med noget ud over det sædvanlige.

En god film nydes selvfølgelig bedst med lidt godt til ganen. I den nyligt renoverede biografkiosk, kan der købes alt, hvad der hører sig til en rigtig biograftur af popcorn, slik, sodavand, kaffe og the.

Du kan også gøre dit besøg til en helaftensoplevelse. Slip for madlavning og opvask, og benyt dig af Cinema3 og Brasserie Bogarts ’Mad & Film’ tilbud. Du kan nemlig reservere bord i den hyggelige amerikansk inspirerede restaurant, og nyde et lækkert måltid mad med stor besparelse inden filmen.

 Cinema3 er en del af KulturCenter Limfjord, som årligt danner rammerne for mange store oplevelser for hele familien. Her kan du opleve alt fra koncerter, stand-up, foredrag, teater og meget andet med artister fra såvel ind- som udland i den store koncertsal. Du kan desuden deltage i nogle af årets mange messer eller udstillinger i en af de 3 sportshaller hvoraf den største hal, Interfjord Arena, er hjemmebane for Skive forenede Håndboldklubber. Det er også muligt at besøge husets store subtropiske badeland eller moderniserede motionscenter. Der er altså mange grunde til at aflægge Cinema3 et besøg, og måske kombinere det med en oplevelse i et af husets mange andre muligheder.

 Du kan finde mere information om, hvilke film der vises og hvornår på hjemmesiden: www.cinema3.dk

 Kontakt informationer:

Telefon: +45 7070 1464

Mail: info@kclimfjord.dk

Adresse: Skyttevej 12, 7800 Skive

Hjemmeside: www.cinema3.dk

 

 

 

Adresse

Skyttevej 12

7800 Skive

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Limfjorden