Ferievedlimfjorden

Fur Camping

Fur Camping ligger naturskønt på den lille limfjordsø Fur, tæt på Fur Bryghus og de imponerende molerskrænter. 

FUR Camping

Fur Camping ligger på Limfjordens dejligste ø - Fur. Det er en hyggelig familiecampingplads beliggende i naturskønne omgivelser ved skov og strand. Pladsen er anlagt i terrasser på skrånende terræn, med smuk udsigt over vandet og gode læforhold. På pladsen findes restaurant, NærKøb og moderne servicebygning.

Campingpladsen har også en skøn legeplads, hvor børnene kan tumle – og finde nye legekammerater. Udover campingpladser er der også mulighed for leje hytter og shelter.

En ferie på Fur Camping er ideel for campister, der gerne vil være tæt på naturen og som vil opleve det helt særlige ø-liv.

Øen Fur er bl.a. kendt for sine forekomster af moler. Går man på jagt langs vandet, ved de enestående molerskrænter eller i molergravene, er der gode muligheder for at finde forsteninger.

Restaurant Raakilde

På Fur Camping ligger Restaurant Raakilde, hvor man kan nyde et dejligt måltid. Restauranten er åben for alle – både gæsterne på campingpladsen og gæster ude fra. Du kan læse mere om deres restaurant her: Restaurant Raakilde

Glamping på Fur Camping

Fur Camping tilbyder også Glamping – glamourøs camping. Her bor du i et villatelt med bl.a. rigtige senge og køleskab. På den måde holder man en luksuscampingferie, en campingferie på første klasse, mens man stadig bor midt i naturen og har alle fordelene ved at være på campingferie.

Sæson og åbningstider

For sæsonåbningstider og åbningstider i reception og NærKØB på Fur Camping, se deres hjemmeside: Fur Camping