Gå til indhold
©  Foto:

Grand Hotel Struer

Grand Hotel Struer er et autentisk og charmende hotel, som har bevaret sin historisk fortid fra 1845 ved at bibeholde den gamle stil. Hotellet ligger i hjertet af Struer med 2 minutters gang ned til Limfjorden.

ET PUSTERUM FRA HVERDAGENS STRESS OG JAG

Hotellet er beliggende i hjertet af Struer med kun 2 minutters gang til lystbådehavnen. Om di er forretningsmand, turist eller familie skaber Grand Hotel Struer den ideelle ramme for et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Struer Grand Hotel blev opført af konsul Schou i 1895, og kort efter udbrød en gæst spontant, at stedet var en sensation af den behagelige slags.
I dag står Grand Hotel Struer nænsomt restaureret med respekt for den gamle stil - og gæsten er stadig i centrum!
Hotellet har en nutidig og uformel atmosfære, hvor hygge, afslapning, professionalisme samt personlighed er i højsædet.

I brasseriet er der rig mulighed for en lækker frokost, men så sandelig også for en hyggemiddag for to. Efter maden kan du passende slentre de 50 meter ned til den atmosfærefyldte lystbådehavn ved Limfjorden, og har du lyst til en svømmetur, er den fantastiske badestrand nem at nå til fods.

Det betyder meget for Grand Hotel Struer, at gæster skal føle sig hjemme i et varmt og venligt miljø, hvor du altid bliver budt velkommen af smilende og imødekommende personale.

NATUR OG WELLNESS SMELTER SAMMEN

Med vand som en naturlig del af byens liv tilbyder Grand Hotel Struer i samarbejde med Kurbad Limfjorden, som ligger blot 100 meter fra hotellet i det charmerende havnemiljø, på skønne spa- og kurophold med fokus på velvære og afslapning. Her smelter natur og wellness sammen, når du ligger i de termiske bade med udsigt til Limfjorden.

Derudover tilbydes der forskellige former for ferieophold så som golfophold, cykelferie, weekendophold, miniferie, hotelophold samt gourmetophold til dig og din partner.

Grand Hotel Struer er medlem af Small Danish Hotels.

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Grand Hotel Struer: Grand Hotel Struer