Ferievedlimfjorden

Hanklit Lejrbål - Unplugged lejrbålsmusik og skaldyr

De nye nordiske københavnerkokke bringer den nordiske natur til deres restaurantborde og deler historien om de fantastiske landskaber, have og fjorde hvor råvarerene kommer fra. NaturKøkkenet byder på en mere dristig og eventyrlig tilgang, og bringer deres køkken ud i den danske natur så tæt på råvarernes udgangspunkt som muligt. De to NaturKøkken kokke Henrik Houborg og Preben Madsen fra Restaurant Herregårdskælderen har skabt et navn for dem selv gennem at tilberede primale og rustikke måltider under åben himmel med masser af ”fyr og flamme”-smag tilberedt over brænde fyret bål.

Vi starter med en kort præsentation om tilblivelsen af det dramatiske landskab. Derefter samles vi om bålfadene på stranden med lys sommeraften-stemning til en række serveringer med hovedvægten på Limfjordens skaldyr akkompagneret af afslappet akustisk lejrbålsmusik med guitar.

Arrangementet er ”Bring Your Own” hvilket betyder at du selv skal tage dine foretrukne drikkevarer og glas med.  

 

Små strandbåls-serveringer:

• Østers med urter tilberedt over gløder

• Strandkrabbesuppe med krabbebrød

• Blåmuslinger tilberedt under hø med krydderurtedip

• Grillet blæksprutte med tomatsalsa

• Dampede hjertemuslinger med ærter og persille

• Grillet jomfruhummer med marineret blomkål

• Havørred på planke, grillede hvide asparges og marinerede kartofler

• Jordbær ”Romanoff”

• Chokolade ganache med jordbær

• Hvid chokoladekage med jordbærpure

Forbehold for menu ændringer ved svingende råvaretilgang

 

Tid og sted: D. 15. juni kl. 17:30 på Hanklit Nordmors 

Pris: Kr. 312,- (Børn u. 16 år kr. 162,-)

 

Husk tæpper og puder eller hynder til at side på. Påklædning efter vejrforholdene.

Medbring selv dine foretrukne drikkevarer.