Ferievedlimfjorden

Hotel Skivehus

Hotel Skivehus er et moderne hotel med mødefaciliteter i centrum af Skive.  Fra hotellet er der kun få minutters gang til gågaden, skov og lystbådehavn.

I hjertet af Skive, ligger Hotel Skivehus

Karup Å løber gennem hotellets have, og kun få minutters gang herfra er der shopping muligheder, skov og strand.

Perfekt som udgangspunkt for områdets mange attraktioner og oplevelser. Hotel Skivehus er helt igennem et moderne hotel hvor de gamle dyder er bevaret og gæsten er i centrum. Hotellet har værelser i flere kategorier, herunder suiter, superior og allergi-venlige værelser.

Alle værelser er hyggeligt indrettet med bad/toilet, telefon og hårtørrer. Der er fladskærms-tv med internationale kanaler, og der er gratis trådløst internet overalt.

Faciliteter

I den hyggelige morgenmadsrestaurant serveres der hver morgen, en varieret og lækker morgenmadsbuffet. Brødet leveres friskbagt af Lagkagehuset og naturligvis tages der hensyn til allergier, med laktose- og gluten frie produkter såsom yoghurt, brød, mælk, smør, pålæg mm.

Nyd en lokal øl eller sodavand fra Hancock & FUR bryghus i receptionens hyggelige sofa-lounge.

Hotel Skivehus råder over møde-og festlokaler med plads op til 60 deltagere.

På Restaurant Little Italy, lige ved siden af hotellet, fås lækker italiensk mad og gode vine. I gåafstand finder der flere caféer og restauranter blandt andet Bryggeriet og Rita’s.

 

Information:

For kontakt, åbningstider eller mere information om Hotel Skivehus: Hotel Skivehus