Oplev det magiske liv under vandoverfladen

JyllandsAkvariet, Thyborøn

Foto: Jyllandsakvariet
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
JyllandsAkvariet i Thyborøn byder på store oplevelser for hele familien. Besøg "Fødeklinikken" hvor hajæggene udklækkes og du kan se hajbabyerne vokse sig store. I basinerne kan du røre ved fladfisk og krabber. Børnene kan gå på ravjagt i den indendørs sandstrand og udforske børne ubåden. Gå ikke glip af naturturene med traktorbus, hvor familien kan hjælpe fiskepasseren med at fange smådyr til akvariet. Eller tag på østerssafari, sælsafari eller seafoodsafari med båd i Limfjorden.
Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:info@jyllandsakvariet.dk

Telefon:97832808

Tag på oplevelse i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet i Thyborøn ved Vesterhavet kan du opleve de mange sære og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Du må gerne røre og være med til at fodre fisk som hajer, rokker og fladfisk i akvariet. Her kan du se, hvornår du kan være med til at fodre fiskene.

Måske tør du tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I akvariet har vi udvidet haj-fødeklinikken – se de små hajæg og babyhajer. Du kan følge dem i akvarierne lige fra ”fødegangen”, til ”dagplejen” og til de svømmer videre ud i de store akvarier. 

Udforsk vores børne-ubåd og gå på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde.

Vi har også oplevelser for familiens firbenede medlem - tag jeres hund med og lad hunden boltre sig på agilitybanen.


Taf på ture ud af huset

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari  i vores formidlingsbåde med glasruder. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill og smager dem rå.
Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: En superlækker gourmetoplevelse på en båd i en lille gruppe, som sejler ud på vandet udfor Nationalpark Thy for at røgte ruser eller tejner. Fangsten består oftest af lækre krabber og - afhængig af årstiden - limfjordshummere. På stranden tilbereder vi sammen en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer. Indholdet afhænger af årstiden og er dermed den absolut naturligste oplevelse, du kan få i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

Er I en gruppe, familie, forening eller en større venneflok, der ønsker en helt uforglemmelig oplevelse

– så slå endelig på tråden. Vi er altid klar til at planlægge en dag, helt præcis som I måtte ønske.

 

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Facilities

Temapark

Parkeringsplads for busser

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig