Skaldyrsfestivalen

Foto: Morsø Turistbureau - Destination Mors
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Havnen

7900 Nykøbing M

Kontakt

E-mail:mt@visitmors.dk

Telefon:97720488

fax:97725582

Vær med til at fejre Limfjordens madkammer og den fantastiske havneatmosfære, når hele Nykøbing fester den første weekend i juni. Gå ikke glip af smagene, duftene, musikken, stemningen og de mange glade mennesker der samles om en af årets største begivenheder -Skaldyrsfestivalen. Skaldyrsfestivalen er et mærketegn for Mors og en tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

Der bliver kælet for den sunde og smukke mad i de mange sydende pander og gryder og stegende grill. De dygtige kokke er til for dig denne dag, og de opfordrer til at du smager på deres østers, linemuslinger, rejer, fiskefrikadeller med meget mere.

Foreningen 'Skaldyrsfestival' inviterer dig til at være med, når Nykøbing Mors udfolder sine maritime herligheder igennem Skaldyrsfestivalen. Hele byen er klædt på til fest, og på havnen er der fyldt med liv, handelsboder, musik og børnearrangementer.

Madmarked Limfjord er som navnet antyder et marked med alt det lækre fra Limfjordslandet; her kan du se, smage, dufte og handle med lokale fødevareproducenter, store og små. Producenterne har det til fælles at de producerer varer i høj kvalitet, og oftest med særpræg og med rødder i eller tilhørsforhold til området omkring Limfjorden.

Fredag eftermiddag starter herlighederne med en kæmpe grillfest på havnen der markerer startskuddet til festivalen.

Lørdag afholdes selve Skaldyrsfestivalen hvor der kan købes godbidder og der er musik, handelsboder, børneaktiviteter, sejlads m.v. hele dagen. Om aftenen er det den store skaldyrsbuffet der står for skud. Til aftenbuffeten er der plads til 750 personer.

Booking og yderligere information: Morsø Turistbureau - tlf. 97 72 04 88 - mt@visitmors.dk

Adresse

Havnen

7900 Nykøbing M

Facilities

Festival

Mad-/fødevareevent

Maritim begivenhed

Marked

Musik

Store lokale begivenheder

Sidst opdateret af
Morsø Turistbureau - Destination Mors