Ferievedlimfjorden
Fur Knudeklinten

Fur - Danmarks Skønneste Ø

Velkommen til Danmarks Skønneste Ø - Fur!

Denne lille Limfjordsø, ligger kun 4 minutter fra Salling og byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Her kan du opleve storslået natur, kunst og gallerier, fossiljagt og lokal øl i verdensklasse.
 

Fur Færgen

Find flere skønne oplevelser på Fur på vores bookingside - KLIK HER

Ud og oplev naturen på Fur

Shop lokalt på Fur

Fur Kaffe og The

Rundt på øen Fur finder du små, hyggelige butikker, som sælger alt fra lokale grønsager og unik kunst til whisky og øl i verdensklasse. 

Og bag hver butik finder du en af Furs helt særlige beboer, som er venlige, gæstfrie og lune – og som ofte giver en kop kaffe og en god snak. 

Du finder også den lokale Dagli’Brugs til dagligdagens nødvendigheder.
 

Lokale smagsoplevelser på Fur

Melder sulten sig, så frygt ej – på Fur går du ikke sulten hjem. 
Her findes noget for enhver – fra det traditionelle til gourmet, fra røde bøffer til lokale fiskeretter, fra lækre salater til verdens bedste pandekager.
Velbekomme!

Noget af det der gør Fur helt specielt er øens skønne beboere. De er gavmilde, gæstfrie og lune – og fortæller gladeligt om alle fordelene ved at bo på denne smukke ø. 

De er stærke ildsjæle, der brænder for øen og som hjælper hinanden. Og vigtigst af alt, her tager flok sig tid - tid til at snakke, tid til at hygge og tid til at være sammen.
 

Besøg Fur havn, hvor der findes små "øer" med borde/bænkesæt samt legefaciliteter på landsiden.

gynge, legeplads

Fur legeplads

Er du afsted som børnefamilie, er legepladser altid et hit. Gør derfor et stop på legepladsen ved Fur Havn - til venstre når du ankommer med færgen. Her kan børnene tumle rundt på den sjove legeplads, mens de voksne sidder og nyder udsigten udover havnen og Limfjorden – selvfølgelig med øjne på børnene.
 

Fur Færgen

Fur Færge

Færgen til Fur sejler fra Branden i Salling og færgeturen tager kun 4 minutter, og sejler i dagtimerne hvert kvarter. 

Læs mere om Fur