Jul Nykøbing, 2020

Julehygge i Nykøbing Mors

Traditionen tro bliver Nykøbing By pyntet op i de smukkeste juleklæder, som giver en fantastisk julestemning. Her finder du masser af gode butikker til din juleshopping, skønne restauranter og cafeer og en hyggelig julestemning. 

Besøg øen Mors og dens hyggelig hovedstad Nykøbing, som ligger helt op ad Limfjorden. Her kan man ikke undgå at komme i julestemning, da gågaden og torvene i Nykøbing har gjort ekstra meget ud af udsmykket i anledningen af julen 2020.

I Nykøbing vil man bl.a. kunne købe brændte mandler i gågaden og der vil være skønt julemusik forskellige steder i gågaden. Der vil være hyggelige julehytter og man kan møde julemanden hver weekend i december. Læs mere om Nykøbings juleaktiviteter her. Derudover vil butikkerne have ekstra åbent i denne måned, så du undgår at skulle stresse afsted for at nå dine juleindkøb.

I Nykøbing Mors finder du de nyeste trends inden for mode og brugskunstbutikker. Her er også et udvalg af forskellige restauranter og cafeer, så når julesulten melder sig, er der ikke langt til den nærmeste cafe eller restaurant. Du kan se vores udvalg af cafeer og restauranter i Nykøbing og omegn her.

Du kan læse mere om butikkerne i Nykøbing Mors her…
 

Jul, hestevogn, Nykøbing
Jul Nykøbing, 2020
Jul Nykøbing, 2020
Jul Nykøbing, 2020