Skøjtebane Skive jul

Julehygge i Skive

Tag på julehyggetur til Skive, hvor gågaden og dens butikker samt det indendørs Søndercenter er pyntet flot op med både julelys og julepynt, og hvor der er små, hyggelige juleaktiviteter.

Skives gågade sørger for ægte julestemning, når byen bliver dækket i julelys – et smukt syn, især i mørke. I gågaden findes der et udvalg af butikker – alt fra tøj og sko til brugskunst og helse. Bliver det en smule koldt, så besøg Søndercenteret som er et indendørs shoppingscenter, hvor du også finder et udvalg af butikker.

I Skive og omegn finder du et udvalg af genbrugsbutikker, hvor du kan være heldig at finde sjove, nye, gamle og unikke loppefund. Se et lille udvalg af genbrugsbutikker i Skive her.

I Skive finder du bl.a. det store "kyssetræ" som står på Posthustorvet. Julelyset i byen samt kyssetræet bliver tændt den 20. november.

Derudover kan du deltage i et julehyggeligt natureventyr i Skive by via en App. Med appen Natureventyr fyldes gågaden med nisser og sjove udfordringer for børn og voksne. Juleeventyret starter 1. søndag i advent. Det er en corona-venlig juleaktivitet for børnefamilier. Du kan læse mere om Juleeventyret i Skive her

På Skive Bibliotek er der lavet en lille julekonkurrence med en gåtur i byen. Du kan også besøge julemandens hus ved biblioteket, hvor man kan deltage i en konkurrence. Læs mere om det her 
 

Få varmen og nyd en dejlig kop varm kakao hos en af byen restauranter og cafeer i gågaden – hvor du selvfølgelig også kan få stillet din sult. Du kan også tage en tur ned til den smukke lystbådehavn, hvor der også findes lækre spisesteder. Find dit spisested i Skive og omegn her.

Læs mere om Skives butikker her

Jul i Skive, kyssetræ
Jul i Skive