Jul i Struer, juletræ

Julehygge i Struer

Tag på juleshopping og julehyggetur i Struer, hvor gågaden og butikkerne er pynte op i lys og julehjerter og sørger for ægte julestemning til din juleshopping.

Gør dine juleindkøb i Struer, som har et udvalg af butikker inden for tøj og mode, boligindretning, sundhed og pleje, smykker, mm. Og her kan man ikke undgå at komme i julestemning, da gågaden og torvene i Struer er flot udsmykket i anledningen af julen.

I anledning af julen får handlende, der køber for min. 250 kr. udleveret et lod. Her deltager man automatisk i det store Julelotteri, hvor man kan vinde en masse gaver fra byens butikker. Lotteriet finder sted live på Struer Shoppings Facebookside og foregår fra et julestudie tirsdag den 24/11, 1/12, 8/12, 15/12, 22/12 kl. 20.30. Læs mere om Struers Julelotteri...

I og omkring gågaden findes der forskellige spisesteder med noget for enhver – også når det gælder lækkerier til den søde tand. Går du en tur ned til Struer Lystbådehavn, som kun ligger 100 meter fra gågaden, finder du også et mindre udvalg af fantastiske restauranter, som bestemt er et besøg værd. Du kan se udvalget af spisesteder i Struer og omegn her.

Husk også at nyde den skønne juletid - tag f.eks. en slentretur gennem gågaden og ned til lystbådehavnen en december eftermiddag og nyd den friske luft og det flotte julelys i mørket.

Du kan læse mere butikkerne i Struer ved Limfjorden her…

Jul i Struer, gågade
Honninghjerter, jul, Struer