Ferievedlimfjorden
Hjarbæk Lystbådhavn

Lystbådehavne i Limfjorden

Destination Limfjorden har mere end 500 km kystlinje og langs kystlinjen finder du mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd - både til vands og til fods.
 

Havnehop
Havneguide.dk

På Havneguide.dk finder du flere nyttige oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i Limfjordslandet og hele Danmark. Du kan bl.a. se medlemshavnenes aktuelle begivenheder og oplevelser samt en oversigt over spisesteder i området.

Skive Lystbådhavn

Se alle havne HER

Familie på kajaktur i Limfjorden
Maritime oplevelser

Man behøver ikke være sejlere for at opleve det unikke havnemiljø ved Limfjorden. Der er masser af oplevelser på havnen, som f.eks. sælsafari, sejlads med romsmagning, krabberæs, sejlads med østerssmagning, kajakture og meget meget mere.

Spisesteder på havnen

De mange små idylliske lystbådehavne ved Limfjorden indbyder til hygge og nærvær med familien, vennerne eller kæresten. De fleste lystbådehavne har et spisested eller en kiosk som sælger is om sommeren.

Her finder du nogle af de restauranter/cafeer som ligger ved eller tæt på en af vores lystbådehavne – og som ofte har en skøn udsigt ud over Limfjorden.

Maritime oplevelser ved Limfjorden