Påskeliljer

Påsken ved Limfjorden

Foto: Skive Kommune

På tur i påsken? Velkommen til Limfjorden - her er plads til ro og hygge, gode oplevelser og fantastiske restaurantbesøg. Nyd stilheden på en af de mange campingpladser som ligger tæt ved Limfjordens kyst - og besøg de mange spændende attraktioner og butikker i området.

Fur Camping

Fur Camping ligger naturskønt på den lille limfjordsø Fur, tæt på Fur Bryghus og de imponerende moleskrænter.

Brænderiet Limfjorden

Brænderiet Limfjorden er brænderi, café og hytteudlejning i Sundsøre. Nyd brænderiets øl, whisky, rom, gin, snaps og likør i baren eller på terrassen. Rundvisninger efter aftale året rundt.

Limfjordens Østersbar - Danish Oyster bar

Østersbaren ved Glyngøre Shellfish serverer friske og lokale limfjordsøsters med udsigt over Limfjorden. Ved den store egetræsbar lavet i massive egetræssveller med rindende saltvand kan du få en autentisk og nærværende madoplevelse.

Skive Museum

Skive Museum rummer kunst- og kulturhistoriske udstillinger, børnemuseet Gadespejlet og Skive Byarkiv. I udstillingerne vises udvalgte kunstværker og genstande fra museets samling.

Fur Museum

Fur Museum rummer både natur- og kulturhistorie. Se de mange spændende fossiler eller udstillingen "Det lille land" hvor du kan få et indblik i fiskerens liv på Fur i 1800-tallet. Om sommeren summer museet af liv og spændende aktiviteter.

Glyngøre Kulturstation

Glyngøre Kulturstation er et lille lokalt museum placeret i de gamle stationsbygninger, der viser udstillinger om jernbanen, fiskeriet, industrien og kulturlivet, som har præget området i og omkring Glyngøre.

Pavillonen Knud Strand

Pavillonen Knud Strand er opført i 2018 og er den fjerde i rækken på dette historiske sted. Pavillionen serverer frokost- og aften a la carte. Her er også is- og kaffebar. Stedet har gennem generationer været et yndet udflugtsmål og mødested. Fra 1920’erne til 1960’erne gik der ”badeto...

Events

Foto: Helle Larsen

Overnatning

Foto: Isabella Hauschildt, Skive Fjord Camping

Spisesteder

Foto: Fur Bryghus