Sommer ved Limfjorden

Sommer ved Limfjorden

Foto: Thomas Køser - Skive Kommune

Ved Limfjorden leves livet i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Her er hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og et skatkammer af lækre råvarer, der serveres direkte fra jord eller fjord. Her er ro, tid og rum til at trække vejret og lade op. 

Hygge ved Limfjorden

Is på havnen med familien, en dag på stranden med kæresten eller en shoppingtur i limfjordslandet efter gemt guld i de små antikbutikker - det er hygge ved Limfjorden!

Smagsoplevelser

Nyd en økologisk ost lavet på mælk fra lokale jerseykøer, smag en lokalt fanget limfjordsøsters mens du nyder udsigten over Limfjorden, drik en iskold og frisk øl fra fad på de lokale bryggerier og spis friskfanget fisk direkte fra rygeovnen.

Dueholm Kloster

Morslands Historiske Museum blev grundlagt i 1901 og har sit hovedkvarter i Nykøbing Mors på Dueholm Kloster. Klosteret blev opført som hospital af Johanniterordenen i 1369 på en holm et godt stykke udenfor Nykøbing Købstads bygrænse. Der var kloster, kirke, hospital og mølle. Efter refo...

Vild med vand

Ved Limfjorden er det nemt at blive underholdt hvis du er vild med vand! Her finder du bare et lille uddrag af hvad Limfjorden har at byde på!

Oplevelser

limfjorden

Strande ved Limfjorden

Strandene ved Limfjorden er lavvandede og perfekte til børn. Mange steder er der sat badebroer op, så der også er mulighed for at komme længere ud i fjorden til en svømmetur.

Havne i Limfjordslandet

I Limfjordslandet ligger der mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd både til vands og til fods. Få et overblik over lystbådehavnene i denne havneguide.

Sjovt for børn

Ved Limfjorden har vi masser oplevelser for alle - også for de mindste! Tag med under overfladen efter Limfjordens dyr sammen med naturvejlederen; tag på fossiljagt efter 55 millioner år gamle fossiler; tag en tur i det tropiske badeland med det store piratskib for de helt små og bølgebass...

Stranddag

Strandene ved Limfjorden er lavvandede og perfekte til børn. Mange steder er der sat badebroer op, så der også er mulighed for at komme længere ud i fjorden til en svømmetur. Brug en dag på ferien ved Limfjorden på en hyggelig stranddag.

Fur - Danmarks Skønneste Ø

Velkommen til Danmarks Skønneste Ø - Fur! Den lille Limfjordsø Fur 4 minutter fra Salling byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Oplev storslået natur, kunst og gallerier, fossiljagt og lokal øl i verdensklasse.

Overnatning

Her får du et stort overblik over overnatning ved Limfjorden lige fra store og små campingpladser til hytter, hoteller, kroer, vandrehjem og bed & breakfasts.

Events

Ved Limfjorden finder du events og begivenheder i alle størrelser og for enhver smag. Se vores udvalgte events ved Limfjorden her!