Sommer ved Limfjorden

Sommer ved Limfjorden

Foto: Thomas Køser - Skive Kommune

Ved Limfjorden leves livet i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Her er hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og et skatkammer af lækre råvarer, der serveres direkte fra jord eller fjord. Her er ro, tid og rum til at trække vejret og lade op. 

Hygge ved Limfjorden

Is på havnen med familien, en dag på stranden med kæresten eller en shoppingtur i limfjordslandet efter gemt guld i de små antikbutikker - det er hygge ved Limfjorden!

Smagsoplevelser

Nyd en økologisk ost lavet på mælk fra lokale jerseykøer, smag en lokalt fanget limfjordsøsters mens du nyder udsigten over Limfjorden, drik en iskold og frisk øl fra fad på de lokale bryggerier og spis friskfanget fisk direkte fra rygeovnen.

Naturpark Flyndersø

Smør madpakken, grib kikkerten og hank op i svampekurven. Uanset om du nyder naturen i vandrestøvler, løbesko eller på langrendsski, kan du se frem til enestående oplevelser under åben himmel i Naturpark Flyndersø.

Vild med vand

Ved Limfjorden er det nemt at blive underholdt hvis du er vild med vand! Her finder du bare et lille uddrag af hvad Limfjorden har at byde på!

Oplevelser

Ved Limfjorden finder du en lang række af autentiske og spændende oplevelser hvor du kommer helt tæt på Limfjordens natur og befolkning.

Strande ved Limfjorden

Strandene ved Limfjorden er lavvandede og perfekte til børn. Mange steder er der sat badebroer op, så der også er mulighed for at komme længere ud i fjorden til en svømmetur.

Fur - Danmarks Skønneste Ø

Velkommen til Danmarks Skønneste Ø - Fur! Den lille Limfjordsø Fur 4 minutter fra Salling byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Oplev storslået natur, kunst og gallerier, fossiljagt og lokal øl i verdensklasse.

Sjovt for børn

Ved Limfjorden har vi masser oplevelser for alle - også for de mindste! Tag med under overfladen efter Limfjordens dyr sammen med naturvejlederen; tag på fossiljagt efter 55 millioner år gamle fossiler; tag en tur i det tropiske badeland med det store piratskib for de helt små og bølgebass...

Stranddag

Strandene ved Limfjorden er lavvandede og perfekte til børn. Mange steder er der sat badebroer op, så der også er mulighed for at komme længere ud i fjorden til en svømmetur. Brug en dag på ferien ved Limfjorden på en hyggelig stranddag.

Fjordliv

Limfjorden er mere end et flot skue - det er også et mylder af liv! Kom med til Fjordliv og mød naturvejleder Jesper, der kan fortælle om alle de spændende dyr, som fjorden rummer og lær hvordan du fanger rejer, krabber, muslinger og søstjerner - og måske smage dem også!

Overnatning

Her får du et stort overblik over overnatning ved Limfjorden lige fra store og små campingpladser til hytter, hoteller, kroer, vandrehjem og bed & breakfasts.

Events

Ved Limfjorden finder du events og begivenheder i alle størrelser og for enhver smag. Se vores udvalgte events ved Limfjorden her!