Stranddag

Foto: Isabella Hauschildt, Skive Fjord Camping

Strandene ved Limfjorden er lavvandede og perfekte til børn. Mange steder er der sat badebroer op, så der også er mulighed for at komme længere ud i fjorden til en svømmetur. Brug en dag på ferien ved Limfjorden på en hyggelig stranddag. 

Skønne børnevenlige strande med blå flag

Sillerslev strand

Sillerslev strand ligger på den sydlige del af Mors syd for Nykøbing. Det er en varmt anbefalet badestrand ved siden af Sillerslev havn. Også her er der blåt flag samt faciliteter som toiletter, borde, bænke, beachvolley og badebro, og her er vanddybden også børnevenlig. Ved havnen er der ...

Strand: Bremdal Strand - Struer

Bremdal Strand - Struer Det Blå Flag vajer, som det plejer over Bremdal Strand, som ligger lige nord for byen. Stranden er samtidig kommunens handicapvenlige strand med adgang for handicappede helt frem til vandkanten og med handicaptoiletter.

Strand: Søndbjerg Strand - Thyholm

Søndbjerg Strand Søndbjerg strand er en god, østvendt strand med groft sand og rent vand. Vandet er lavt, hvilket gør stranden meget børnevenlig. For de, der gerne vil bade i lidt dybere vand, kan badebroen benyttes. Bag stranden findes klitter og et sommerhusområde.

Strand: Kallerup Strand - Thyholm

Kallerup - Thyholm I perioden 1. oktober til 31. marts må hunde færdes uden snor.

Østerstrand

Østerstranden er beliggende i den nordlige del af Nykøbing.  Du kan f.eks. pakke picnickurven og tage ud på tangen Ørodde, en kilometer fra Nykøbing Mors. Her finder du Østerstrand, som er omgivet af et stort grønt område med skov. Der er gode p-muligheder, toiletforhold samt ramper for...

Skærbæk

Skærbæk Strand ligger på den nordlige del af Mors ved Skranderup.

Find vej til en strand med Friluftsrådets Blå Flag nær dig. Det Blå Flag er din garanti for en høj standard indenfor miljø, vandkvalitet og sikkerhed.

Ålbæk Strand

Foto: Limfjords Camping og Vandland

Glyngøre Strand

Foto: Thomas Køser

Virksund Strand

Foto: Thomas Køser

Fur Havn

Foto: Ferievedlimfjorden

Harrevig Strand

Foto: Ferievedlimfjorden

Glyngøre Havn

Foto: Ferievedlimfjorden

Se alle strandene her

Foto: Thomas Køser, Skive Kommune