Ferievedlimfjorden
Østerssafari, Dansk Skaldyrscenter

Unikke oplevelser ved Limfjorden

Destination Limfjorden har en perlerække af lokale, unikke og autentiske oplevelser, som blot venter på at blive udforsket af dig - oplevelser hvor du kommer helt tæt på Limfjordens natur og dens befolkning.

Find din næste oplevelse her!

Limfjorden har så meget at byde på...

Glaskunst, event4u
Kreativt familieophold på smukke Mors

Få en uforglemmelig, nærværende og kreativ oplevelse for hele familien. Her kan I opleve Nordmors’ storslået natur samt de mange skønne oplevelser på Mors, overnatte i egen feriebolig og samtidig slå jeres kreativitet løs og lave unik glaskunst, som f.eks. smukke mosaikker, lysestager, skåle, fade, vaser, figurer, smykker, fæle monstre og meget meget mere.

Morsø Jernstøberi
Historisk byvandring inkl. aftensmad over bål

Besøg den hyggelige købstad Nykøbing på Mors og få en uforglemmelig kultur- og madoplevelse i historiske og autentiske rammer. På turen tager vi dig med på en temabaseret, historisk byvandring, hvor du bliver klogere på byens spændende historie mens der samles appetit til et lækkert måltid over bål på Nykøbings ældste restauration, Restaurant Limfjorden, der ligger helt ned til havnen.

Brænderiet Limfjorden
Whisky, rom, ost & røverhistorier

Få en uforglemmelig og smagfuld oplevelse hos Brænderiet Limfjorden, som er et lille, hyggeligt destilleri, der ligger helt tæt på Limfjorden. Her sørger dine værter Ole og Silvia for at forkæle dig med deres lokalproduceret produkter, spændende historier og en overnatning i en af deres hyggelige hytter. Du får et unikt indblik i destilleriet og dens historie, toppet med masser af smagsprøver, lækre ost fra Thise Mejeri, god forplejning og en masse gode røverhistorier.

paintball
Mandehørm – Action, grill og lokalproduceret øl

Ta’ gutterne (eller gutinderne) med til en rigtig mandehørmsdag, fyldt med action, kamp til stregen, grillhygge og lokale øl. Her giver I hinanden kamp til stregen med et spil paintballs, efterfulgt af hygge ved grillen, hvor I selv griller jeres mad fra den lokale slagter. Dertil vil der være en ølsmagning af forskellige lokale øl fra Staarup Haandbryg, hvor bryggeren selv guide jer igennem øllene.

Event4U ved Anette
Kreativt veninde-ophold på smukke Mors - all inklusive

Tag veninderne med til unikke og rustikke Mors på et energigivende og uforglemmeligt ophold. Udover at nyde hinandens selskab, består opholdet bl.a. af skønne naturoplevelser, fossiljagt, wellness i vildmarksbadet, rosé-vinsmagning og ikke mindst en tur i det kreative glasværksted, hvor du skal lave din egen unika-glaskunst. Vi garanterer, at du kommer hjem med ny energi og masser af nye input.

Struer Museum, lyd, B&O
Besøg Bang & Olufsen

En unik oplevelse i Struer med en guidet rundvisning på Bang & Olufsens Innovation Lab og fabrik samt Bang & Olufsen-udstillingen på Struer Museum. Hos Bang & Olufsen vil du blive introduceret til virksomheden og dens produkter. Du vil ligeledes opleve fabrik 5, som er verdensførende indenfor aluminiumsforarbejdning. Rundvisningen vil slutte på Struer Museum, hvor I først skal nyde en frokost efterfulgt af en guidet tur i museets flotte B&O udstilling.

Venøsund færge
Historie, natur og kulturtur med Færgen Venøsund

Tag med Færgen Venøsund på en hyggelig sejltur rundt på Limfjorden og se de charmerende steder i Struer, Oddesund og Venø området.

Ruten: Der er afgang fra træskibshavnen ved Sarpsborgpigen (Struer Havn bro 8): Struer – Oddesund – Venø - Struer.

Event4u, glaskunst
Glaskunst-workshop for børn med voksne

Få en nærværende og kreativ oplevelse sammen med børnene, hvor I slår jeres kreativitet løs og lave unik glaskunst, som f.eks. smukke mosaikker, lysestager, skåle, fade, vaser, figurer, smykker, fæle monstre og meget, meget mere. 

Oddesundtårnet, regelbau 411
Lydkunst i gamle bunkere

Ta’ med Danmarks ældste bilfærge fra Struer Havn til Oddesund og oplev international lydkunst i gamle bunkere – Turen byder også på gode smagsoplevelser i form af østers og champagne, samt en lækker frokost i form af smørrebrød.

Venøsund færge
Historie, natur og kulturtur med Færgen Venøsund - afgang fra Tambohus

Tag med Færgen Venøsund på en hyggelig sejltur rundt på Limfjorden og se de charmerende steder i Struer, Oddesund og Venø området.

Ruten: Der er afgang fra Tambohus Havn: Tambohus – Oddesund – Venø - Tambohus.

Østers fra Limfjordslandet
Lydkunst og Østers i Verdensklasse – Struer Tracks VIP tur

Tag med på VIP tur, hvor du kommer ”behind the scenes” på den internationale lydkunstfestival Struer Tracks, og får en eksklusiv tur til Venø, hvor vi prøvesmager den verdensberømte Limfjordsøsters hos Venø Seafood, som serveres på flere af landets top-Michelin restauranter. Og ikke nok med det, så fortsætter turen til Venø Kro, hvor I får serveret en overdådigt skaldyrsfad med alt hvad hjertet begærer.

Støberi
Guidet tur på Dansk Støberimuseum inkl. frokost over bål

Besøg den hyggelige købstad Nykøbing på Mors og få en kultur- og madoplevelse i unikke historiske og autentiske rammer. Her tager vi dig med til Dansk Støberimuseum, hvor vi fortæller om Støberiets spændende historie. Du får en guidet rundvisning gennem museets utallige kakkelovne, kaminer, komfurer og køkkentøjsprodukter, som siden midten af 1800-tallet har været kendt vidt og bredt over det meste af landet. Vi slutter af med en lækker frokost over bål på Nykøbings ældste restauration, Restaurant Limfjorden, der ligger helt ned til havnen.

Room Yoga
Stille Retreat ved Limfjorden

Forkæl dig selv med dette 3 dages stilheds- og fordybelsesretreat på smukke Nordmors. Her kan du i de smukkeste naturomgivelser finde tilbage til dig selv, finde indre ro og energi. Du vil gennem yoga, meditation, sund kost og gåture i den smukke natur få vækket dine sanser og få skabt kontakt mellem kroppen og hovedet. Du vil i dette unikke molerlandskab møde dig selv og andre og åbne dig for naturens velgørende kraft.

Muslinger, østers, Sallingsund færgekro
Smag på Limfjorden

Er du til skaldyr og gastronomi på højt plan, så er denne miniferie på den smukke Limfjordsø Mors lige noget for dig! Nykøbing Mors er Danmarks Skaldyrshovedstad og her tager vi dig hele vejen rundt om skaldyr - lige fra vandkantssafari til en masterclass på Dansk Skaldyrcenter, hvor du lærer at komponere en 3-retters menu. Du bor på den historiske Sallingsund Færgekro, som ligger helt ned til Limfjorden ved det naturskønne område, Legindbjerge. Hele opholdet er krydret med historiefortællinger og oplevelser på et højt niveau. 

Glyngøre Skaldyrseventyr

Glyngøre ligger som en lille perle midt i Limfjorden, omgivet af vand rig på Østers, Muslinger og Hummere blandt meget andet. Vi tager jer med på en rejse, hvor I får lov til at udforske egne jagtevner og smagsløg. Udover drikkevarer og de friskfangede snacks, vil der være en platte med røgvarer fra byens eget røgeri. På Glyngøre Kulturstation, tager udstillingen jer tilbage til en tid med hektisk aktivitet på havnen og en fiskeindustri i national skala.

Staarup Haandbryg
Wellness i bryggerens have

Trænger I bare til at komme lidt væk og være for jer selv, så har Staarup Haandbryg den ultimative nydelse i bryggeriets have. Staarup Haandbryg ligger blot 10 minutters gang fra Limfjorden.
Haven rummer bl.a. 3 x 2 badekar som er opvarmet af bål. Her kan I booke 2 eller flere badekar, som vi har sørget for er varmet op til en behagelig temperatur. I har nu 2-3 timers hygge i den stille have, hvor I kan nyde naturen, samtidig med, at I får muligheden for at smage et stort udvalg af vores produkter fra bryggeriet.
 

BOOK din næste oplevelse her

På vores bookingside finder du et væld af forskellige oplevelser på og ved Limfjorden - oplevelser til dig som elsker naturen, til dig som trænger til et afbræk fra hverdagen, til dig som elsker lokale delikatesser og til dig som vil prøve noget helt nyt og unikt.

Flere oplevelser

Spøttrup Borg
Spøttrup Borg
Fossil- og Molermuseet
Fossil- og Molermuseet
Limfjordens østers og skaldyr
Muslinger, østers, Sallingsund færgekro
Limfjordens Østersbar - Danish Oyster bar
Limfjordens Østersbar - Danish Oyster bar
Jeppe Aakjærs Kunstnerhjem Jenle
Jeppe Aakjærs Kunstnerhjem Jenle
Fur Museum
Fur Museum