Soegaards vinhus

Shopping på Skiveegnen

Ved Limfjorden finder du shopping for enhver smag lige fra sko, tøj og boliginteriør til genbrugsguld og unik kunst.

Besøg Skives gågade hvor du finder butikker som Søstrene Grene, Vero Moda, Havanna Shoes, Søgaards Vinhandel og flere forskellige caféer du kan nyde en lækker frokost på efter en hyggelig dag med shopping.

Du kan også tage ud til nogle af Skiveegnens forskellige antikbutikker og finde genbrugsguld eller besøge en af de mange lokale kunstnere og købe unika kunst med hjem fra ferien.

Shopping for sanserne

Genbrugsguld, antikviteter, kunst og lækre smagsoplevelser.

Brænderiet Limfjorden

Brænderiet Limfjorden er brænderi, café og hytteudlejning i Sundsøre. Nyd brænderiets øl, whisky, rom, gin, snaps og likør i baren eller på terrassen. Rundvisninger efter aftale året rundt.

Dalsgaard Antik

Stor antikhandel med salg af Georg Jensen Damask. Nyd også kaffe og kage i den lille café.

Tingfinderiet antik og genbrug

På en gammel smuk firelænget gård ved Krejbjerg finder du interiør- og loppefundsbutikken Tingfinderiet med 900 m² retro, rå romantiske, antikke og no...

Galleri Jettestuen

Spændende galleri på Fur med hyggelig skulpturhave. Også mulighed for B&B.

Glaspusteriet Helledie

Glaspusteri Helledie er et åbent arbejdende værksted, hvor du selv kan se, det varme flydende glas blive til brugsting og unik kunst (vinglas, skåle, ...

Shopping i Skive by

Gå på opdagelse i den hyggelige gågade i Skive hvor du finder butikker for enhver smag. Gågaden er også fuld af gadekunst hvor du bl.a. finder aberne i den ene ende, rindende vand gennem hele gågaden og springvand ved posthustorvet. Velkommen til en hyggelig shoppingdag i Skive.

Du kan også tage på shopping i Søndercenteret. Du kan slutte besøget af med at handle ind til aftensmaden i den store Kvickly inden du vender hjem efter en god dag med shopping.

Shopping i Skive by

Skive Handel byder velkommen til en handelsby med specialbutikker, kædeforretninger, fødevarecentre - alt inden for kort afstand. I Skive bymidte findes det hyggelige net af gågader, hvor mange butikker frister og byder på en alsidig shoppingoplevelse. Året rundt er der aktiviteter og liv ...

Søndercentret

Søndercenteret er Skives indendørs shopping center.

Parkering i Skive

Foto: Ferievedlimfjorden
I Skive by finder du mange forskellige parkeringspladser. Klik på billedet og se alle parkeringspladserne.
Vær opmærksom på at der kan være tidsbegrænset parkering og betalingsparkering!