190 km kystlinie giver masser af oplevelser!

Som gæst på Skiveegnen vil du opdage, at Limfjorden aldrig er mere end 12 km væk. Fjorden har stor betydning og indbyder til aktive oplevelser som gåture på stranden, en fisketur eller en tur med kajak eller kano både langs kysten på det rolige vand eller i Karup Å. Fjorden er også et godt sted til windsurfing eller dykning. Faktisk er flere af egnens surfspots nogle af de bedste i Limfjorden - med spots til både wind- og kitesurfing samt SUP. Også forholdene for kajak og kano er ideelle. 

Søger du et roligt afbræk på din aktive ferie, kan du nemt finde din helt egen plet langs Skiveegnens 190 km lange kystlinje. De meget rolige strande giver masser af plads og oplevelser til alle. Flere strande er forsynet med badebroer, og der findes en del handicapvenlige strande, hvor kørestolsbrugeren kan køre helt ned til vandet.

 • Bog | Lystfiskeri i Limfjorden

  Lystfiskeri i Limfjorden beskriver lystfiskeri efter havørred i Limfjorden, herunder 101 fiskepladser med tilhørende parkeringspladser, samt detaljeret beskrivelser og tips til fiskeriet i Limfjorden.
  99,00 DKK Book
 • Book ophold på Virksund Camping

  Rolig og meget børnevenlig familieplads direkte ned til Limfjorden. Gode muligheder for cykel- og vandreture samt fiskeri i fjord og åer på egnen.
  360,00 DKK Book
 • Book ophold på Skive Fjord Camping

  Campingpladsen ligger anlagt i terrasser på en sydvendt skråning med en unik udsigt over Limfjorden i Midtjylland.
  370,00 DKK Book
 • folder+kort | Limfjordsruter

  Planlæg din cykelferie i Limfjordslandet med dette materiale. Hele vejen rundt om Limfjorden fra Agger i vest til Hals i øst findes et fintmasket net af afmærkede cykelruter, som giver optimale muligheder for at komme tæt på den afvekslende natur langs fjorden.
  115,00 DKK Book