Bo og sov godt!

På Skiveegnen finder du et bredt udvalg af overnatningssteder: fra shelters i naturen, hyggelige B&B, hytter og campingpladser til vandrerhjem, feriehuse, kroer og hoteller. Mange af overnatningssteder er smukt beliggende i rolige omgivelser ved Limfjorden. Her er noget for enhver smag, hvad enten du foretrækker luksusophold eller overnating under mere primitive forhold.

Et stenkast fra Limfjorden? Centralt beliggende? Gourmet mad?

Vores gæster har forskellige ønsker til det sted, de skal overnatte - og heldigvis har vores hoteller og kroer hvert deres særpræg og kvaliteter.

Nutidens vandrerhjem har meget mere karakter af hotel, hvor hver familie har sit eget soverum med bad og toilet. Vandrerhjemmene tilbyder fælles køkken og dagligstue samt udendørsfaciliteter.

Hotel Pinenhus

Med smuk udsigt til  Sallingsundbroen – og kun et stenkast fra Limfjorden - ligger det 4-stjernede kursuscenter Hotel Pinenhus, der har to messetilbud med på  Ferie for Alle: Ophold for 2 personer med overnatning og morgenmad og ophold for 2 personer med 4-retters menu, overnatning og morgenmad.  Også hos Hotel Pinenhus har gæsterne mulighed for at deltage i en messekonkurrence om et ophold.

 

 

 

 

Vågn op til et væld af oplevelser i et af de skønne sommerhuse.

Her er der mulighed for en afslappende ferie med masser af naturoplevelser i et helt særligt landskab.

Campingferie er afslapning, frisk luft og opleveler for hele familien. Her har børnene altid noget at give sig til og andre børn at lege med. De kan boltre sig i swimmingpoolen eller på stranden og deltage i pladsernes mange aktiviteter. Alle campingpladser ligger tæt ved Limfjorden og er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser.

Skive Fjord Camping

Ude i naturen - med fjorden som nabo, men alligevel tæt på Skive, ligger Skive Fjord Camping.

FUR Camping

Fur Camping ligger på Limfjordens dejligste ø - Fur, der er kendt for sine forekomster af moler. Det er en hyggelig familieplads beliggende i naturskønne omgivelser ved skov og strand. 








.

Lundø Strand Camping

Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning. Med udsigt over Limfjorden. 

Virksund Camping

 

 

 

 

 

 

Vågn op til et væld af oplevelser hos en af vores skønne private overnatningssteder. Her er der mulighed for at opleve egnen på en anden måde. 

Rislende bække, fuglesang og direkte adgang til et bad i morgenduggen - snup en overnatning under åben himmel!

Her kan du sove ude i naturen: i telt eller i et shelter. Nogle er shelters indrettet til større grupper, og andre er mere primitive til få personer.

Engelst Shelterplads