Campingferie ved Limfjorden

Campingferie er afslapning, frisk luft og oplevelser for hele familien. Her har børnene altid noget at give sig til og andre børn at lege med. De kan boltre sig i swimmingpoolen eller på stranden og deltage i pladsernes mange aktiviteter. Alle campingpladser ligger tæt ved Limfjorden og er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser.

Skiveegnen har mange campingpladser, som alle er klassificeret af Campingrådet. Her finder du nogle af de bedste danske campingpladser med moderne faciliteter, beliggende i skønne omgivelser - de fleste lige ned til Limfjorden! 

 

FUR Camping

Fur Camping ligger på Limfjordens dejligste ø - Fur, der er kendt for sine forekomster af moler. Det er en hyggelig familieplads beliggende i naturskønne omgivelser ved skov og strand. 
.

Skive Fjord Camping

Lige nord for Skive ligger Skive Fjord Camping, og med naturen som eneste nabo er mulighederne for udendørs aktiviteter mange.

Lundø Strand Camping

Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning. Med udsigt over Limfjorden. 

På ferie med autocamper

Det er en fantastisk frihed at kunne rejse med ”hus på ryg” i form af en autocamper og bevæge sig rundt i naturskønne områder. Når aftenen så nærmer sig, findes der overalt på Skiveegnen gode og dejlige overnatningspladser til autocampere.

Lej en hytte på campingpladsen

Har du hverken telt eller campingvogn, kan du stadig mulighed for at opleve campinglivets glæder, for mange af Skiveegnens campingpladser tilbyder deres gæster at bo i hytter.

Se alle campingpladser

Der er mange skønne campingpladser i Skive, Salling og på Fur. Alle ligger i naturskønne omgivelser, og de fleste lige ud til Limfjorden!

 • Book Limfjordsophold på Hotel Pinenhus

  Hotel Pinenhus er placeret midt i den smukke natur, med Limfjorden som nærmeste nabo. Atmosfæren er hyggelig og faciliteterne mange.
  698,00 DKK Book
 • Book ophold på Lundø Strand Camping

  Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning, med udsigt over Limfjorden.
  300,00 DKK Book
 • Book ophold på Højslev Kro

  Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes "Det blå Limfjordsland". På Højslev Kro kan du overnatte i skønne værelser, med komfort og forkælelse i højsæde.
  595,00 DKK Book
 • Book ophold på Salling Camping

  Salling Camping er en fredfyldt familiecampingplads, som befinder sig i Sallings skønne naturområde nær Fur.
  270,00 DKK Book