ved Limfjorden

Cykelferie

Cykelferie ved Limfjorden er en dejlig måde at opleve naturen på - og uanset om du vil overnatte eller blot tager en dagstur, så har Skiveegnen alt, hvad du behøver. 

Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! På Skiveegnen har vi kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så hop op på cyklen og kør ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsaddel! På de lange strækninger kan du følge de nedlagte jernbaner, hvor der kun færdes andre cyklister og gående, så selv mindre børn trygt kan være med på egen cykel.

Hent app'en VisitSkive

Med app'en kan du se alle cykel- og vandreruter i området og gå- og cykle efter dem via Google maps. 

Limfjordsruten nr. 12

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Borg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Fjorden rundt for madelskeren

Tag på en skøn cykeltur rundt om Salling til Vesthimmeland ad rute 12, undervejs kan der gøres holdt ved områdets mange madoplevelser.

Cykelruter på Fur

Fra Fur Havn forgrener tre cykelruter sig ud over øens 22 km2. Du kan følge den blå kystrute Fur rundt, den grønne rute til toppen af Fur eller den røde butiksrute, rundt til butikker og gallerier.

Lej en cykel

På en cykel får du rig mulighed for at udforske og opleve det smukke landskab som Skiveegnen byder på. På Skiveegnen kan du leje en cykel - en eller flere dage.

Overnatning

Se hoteller, campingplader, vandrerhjem og B&B.