Feriehusudlejning på Skiveegnen

Ejer du et feriehus på Skiveegnen og overvejer du at leje det ud? - så læs mere om renovering og udlejning her.

Manglende overnatningskapacitet er en udfordring for vækst i turismen

Udlejningsbureauerne mangler feriehuse
Der er efterspørgsel på feriehuse ved Limfjordens kyster og udlejningsbureauerne vil gerne have flere huse til udlejning.  Vi har mange feriehuse på Skiveegnen, men forholdsvis få af dem bliver lejet ud til turister. Udlejningsprocenten for feriehuse i Danmark er 19 % og i de store vestkystdestinationer ses endnu højere udlejningsprocenter på over 26 %. Udlejningsprocenten på feriehuse i Skive kommune er lige nu ca. 2 %. Det er en skam for de mange gæster som hvert år gerne vil holde ferie i vores dejlige område, og det er ikke mindst en skam for de mange virksomheder, som lever af turisterne. Med flere nyrenoverede feriehuse til udlejning langs fjorden kunne vi øge antallet af overnatninger i Skive kommune til gavn for både turisterhvervet, detailhandelen og de lokale håndværkere.
Udlejningsbureauerne efterspørger lige nu feriehuse til udlejning langs Sallings kyster og med et bundfradrag i 2018 på 21.400, kan det være et attraktiv måde at finansiere en renovering af dit feriehus på – til glæde for både dig, turisterne og vores fælles klima.


Udlejningsbureauer

Se hvilke bureauer der har feriehuse til udlejning i Skive kommune og læs mere om vilkår for udlejning hos hvert enkelt bureau.

Lokale håndværkere

Læs mere om lokale håndværkere, som kan hjælpe dig videre med renovering af dit feriehus så du er klar til udlejning.

Få introduktion til Air bnb

Ønsker du at udleje på din måde? Med optimal online synlighed? Så er air bnb måske noget for dig. 

Skatteregler

Bundfradraget når du lejer ud gennem bureau er 21.000 kr. Læs mere om skattereglerne ved feriehusudlejning her.