Findes du på nettet?

Hos SET arbejder vi målrettet med at være digitalt tilstede og synlige og har indenfor de sidste par år skabt et omfattende digital net bestående af hjemmesiden www.ferieve..., destinationssamarbejdet Enjoy Limfjordens hjemmeside www.enjoy-l..., 28 digitale infoskærme og app’en VisitSkive – der hver især henvender sig til forskellige faser i turisters beslutningsproces.

Det omfattende digitale net giver en række muligheder for online synlighed for dig som turismevirksomhed. Læs Turismepartnerskabets muligheder her.

Størstedelen af de informationer, der findes på hjemmesiderne kommer fra vores databaser. Din virksomhedsinformation stammer fra GuideDanmark, mens oplysninger om din begivenhed stammer fra Kultunaut. Det er vigtigt, at dine virksomhedsinformation er opdateret i de to databaser. 

Din turismevirksomhed er højst sandsynligt oprettet i GuideDanmark-databasen. Din GuideDanmark-profil vises på www.visitsk... og www.enjoy-l... med billeder, tekst og kontaktoplysninger. Se på side 16, hvordan du tjekker din GuideDanmark-profil.

 

Begivenheder, der indtastes i KultuNaut, vises automatisk* i eventkalenderen på www.visitsk... og www.enjoy-l.... *Se på side 18 hvilke temaer, du skal vælge for at være sikker på at blive vist i kalenderen.

Del denne side

Arrangementer hos SET

SET holder løbende digitaliseringskurser for turismevirksomheder, og vi modtager gerne ønsker fra jer om, hvilke digitale kompetencer I behøver for at nå jeres målgruppe.

Vi har bl.a. afholdt:
- Facebook for begyndere og øvede
- SEO
- Kompetenceforløb med 10 timers hjælp til online tilstedeværelse
- Twitter og Pinterest

Se vores kursusudbud her.