[guide] Sådan tjekker og opdaterer du dine informationer i Guidedanmark

GuideDanmark
Vi bruger databasen GuideDanmark til at oprette og vise oplysninger om alle turismevirksomheder på tværs af alle digitale platforme.

Din GuideDanmark-profil består af virksomhedsnavn, kontaktoplysninger, beskrivelse, markering på kort, mulighed for at integrere anmeldelser fra Tripadvisor, bookingprodukter, billede og video. Ønsker du at få mere end et billede på din profil, skal du kontalte os mhb på at høre mere om mulighederne i et turismepartnerskab.

Du skal være opmærksom på, om din profil er korrekt og fyldestgørende. Du skal kontakte os, hvis det ikke er tilfældet.

 

Tjek din profil på www.visitsk...

1. Findes du?

Vi har oprettet de fleste turismevirksomheder i GuideDanmark. Du kan fremsøge din GuideDanmark-profil via søgefeltet i øverste højre hjørne på www.visitsk....

2. Er oplysningerne korrekte?
Det er en god ide, at du med jævne mellemrum tjekker din tilstedeværelse, så du er sikker på, at dine oplysninger er korrekte. Hvis du har nye oplysninger eller ændringer til din profil, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det.

Vi opdaterer altid kontaktoplysninger og åbningstider efter behov. Men har du behov for at få billeder og beskrivelser mere end to gange om året, skal du kontakte os for at høre om mulighederne i et turismepartnerskab, der giver dig flere opdateringer.
Læs mere om turismepartnerskab her.

3. Send os informationen
Når du har informationer og billeder klar, skal du sende dem til os på info@skivee.... Så sørger vi for, at din GuideDanmark-profil opdateres eller oprettes.

Del denne side