Parkering på Skiveegnen

Skive by har mange parkeringsmuligheder uden tidsbegrænsning.

Få et hurtigt overblik over parkeringsmulighederne i Skive midtby. I Skive City findes mere end 1900 gratis parkeringspladser fordelt 30 centrale steder i bymidten. Nogle med tidsbegrænsning, andre uden.

De fleste steder kræves det, at gæster stiller deres parkeringsskive på ankomsttidspunktet. Har du ingen parkeringsskive, kan denne afhentes på turistbureauet i Skive.

Spørg efter et bykort med P-information i butikkerne eller på Turistbureauet, Østerbro 7 i Skive.

Når du så har fundet den rigtige parkeringsplads, så glæd dig til et besøg i en aktiv handelsby ved Limfjorden.

Skive City byder på mange inspirerende specialbutikker i et flot og spændende gågademiljø, hvor der året igennem arrangeres aktiviteter for både børn og voksne.
I Skive City møder du mange indtryk med overraskende granitbelægninger, rislende vand i gågaderne, byinventar og belysning i spændende designs samt hyggelige torve, hvor der i sommermånederne er masser af stemning med bl.a. markedsdage og livemusik.

Byens forretninger står klar med vejledning og personlig betjening. Her findes både de landsdækkende kæder samt spændende og unikke specialbutikker, der tilsammen tilbyder et varieret udvalg.
Skive Handel er en fælles forening med ca. 140 butikker/medlemmer, som ønsker at give kunderne i Handelsbyen Skive, en ekstra god indkøbsoplevelse - blandt andet ved at bidrage økonomisk til aktiviteter for dig og din familie.

Del denne side

Parkeringsmuligheder i Skive by

P-pladser i Skive