Storslåede naturoplevelser

Her får du ferie med masser af naturoplevelser!

Nyd naturen og få sjælen med, når du holder ferie ved Limfjorden. Vi har både noget for dig, der søger roen i naturen og dig, der har brug for lidt mere action på ferien. 

Forsyn dig fra naturens spisekammer, for naturen ved Limfjorden byder på et væld af spiselige planter, bær, frugter, fisk, svampe og urter. Du kan også nyde roen og stilheden med en fiskestang i hånden ved både den brede Limfjord og en mere rolige Karup Å, som er kendt som et af verdens fineste vande til havørredfiskeri.

Er du til det mere aktive, kan du som både cyklist, løber og vandrer, opleve masser af natur indenfor et lille areal: istidslandslandskab i Naturparken, 190 km kystlinje, løvskove og granplantager, en blomstrende hede, nedlagte jernbanelinjer eller øen Fur - et must for naturelskere - hvor de majestætiske molerklinter kandiderer til UNESCO naturverdensarv, og du kan gå på jagt efter dit helt eget fossil.

Naturpark Flyndersø

Smør madpakken, grib kikkerten og hank op i svampekurven. Uanset om du nyder naturen i vandrestøvler, løbesko eller på langrendsski, kan du se frem til enestående oplevelser under åben himmel i Naturpark Flyndersø.

Naturens spisekammer

Naturen ved Limfjorden byder på både vigtige vitaminer og nye naturoplevelser, når du går på jagt efter råvarer i naturens spisekammer.

cbc sælsafari

Sælsafari i båd

Tag med på sælsafari i båd og oplev både sæler og den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden.

Engelst Shelterplads