Samarbejde & Synlighed

Turismepartner 2019

HVORFOR TURISMEPARTNER?

Det kan siges meget kort: gennem samarbejde med destinationens turismevirksomheder, kommer vi som destination meget bredere ud og bliver stærkere. At være Turismepartner hos SET betyder, at du er med til at brande og markedsføre Skiveegnen som destination overfor danske og udenlandske turister, mens du sikrer, at din virksomhed bliver profileret.
Alle betalte partnerskaber går 100% til markedsføring og giver mulighed for at deltage i markedsføringsaktiviteter med vores andre samarbejdspartnere indenfor turisme, bl.a. Enjoy Limfjorden og VisitDenmark. Som Turismepartner får du en række markedsføringsfordele indenfor synlighed, indblik, kvalitetssikring og rabatfordele samt et medlemskab af SET med en række fordele indenfor sparring og kompetenceudvikling.

MERE FOKUS PÅ DIGITAL MARKEDSFØRING
I 2019 kommer vi til at arbejde endnu mere med digital markedsføring for at sikre, at vores destination og vores turismepartnere kommer endnu mere på det digitale landkort. Derfor kan vi nu tilbyde deltagelse i fælles online markedsføringskampagner til alle PLUSpartnere sammen med en lang række andre fordele til gode priser.

BASIS ELLER PLUS PARTNERSKAB?
BASIS er tiltænkt turismevirksomheder, der ønsker øget synlighed på destinationens digitale turistinfo. Du får bl.a. en høj placering på infoskærme, app og hjemmesider, inkl. profilering på en række relevante temasider. Du får desuden adgang til den landsdækkende bookingportal Oplevelsesbooking, som du frit kan bruge til at markedsføre og sælge dine produkter både lokalt, nationalt og internationalt. Som BASIS partner opnår du desuden rabat på annoncering i vores trykte temafoldere.

PLUS er for dig, der ønsker mest mulig markedsføring og promoveringer på en lang række platforme. 
Du får alle BASIS fordele samt profilering i alle online kampagner, alle trykte annoncer og alle nyhedsmails. Du får tilbud om gratis deltagelse i den fælles SoMe og Google annoncering samt i øvrige fælles online kampagner. Som PLUSpartner inviteres du til at deltage gratis med en annonce i vores Limfjordsferie-sektion i Jyllandguiden.no 2019. Vi tilbyder fortsat en årlig 360o screening (inkl. opfølgning) af din virksomheds digitale tilstedeværelse for at sikre, at du er helt opdateret på de digitale platforme.

Hvad enten du vælge PLUS eller BASIS bliver du medlem af SET. Med medlemskabet støtter du erhvervsudviklingen i Skive kommune og kan deltage i vores mange arrangementer til nedsat pris.

TILKØBSMULIGHEDER - tilbud fra vores samarbejdspartnere
Sammen med vorres samarbejdspartnere, tilbyder vi en række tilkøbsmuligheder:

Brochuredistribution - lokalt, nationalt og internationalt - via FerieDanmark fra kr. 2.400,- Læs mere her

Annoncering i Skive Folkeblads TuristAVIS 2019 fra kr. 1.695,- Læs mere her.