Vind et energitjek i dit sommerhus!

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter udlodder i samarbejde med Energibyen Skive tre energitjek i lokale sommerhuse.
Mandag, februar 13, 2017

Vind et energitjek af dit sommerhus!

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter udlodder tre uvildige energitjek fra rådgivningsvirksomheden ScanEnergi i tre forskellige sommerhuse i Skive kommune lørdag d. 8. april.

Som vinder får du en times gennemgang af dit sommerhus med fokus på energiforbedringer. Energitjekket fungerer som et åbent hus arrangement, og du skal være forberedt på at være vært for max 12 ørige sommerhusejere i dit sommerhusområde som deltager i gennemgangen.

Energirådgiveren fra ScanEnergi gennemgår sammen med dig, og de deltagende gæster, sommerhuset og giver konkrete eksempler på energiforbedringer (f.eks. udskiftning eller tætning af vinduer, isolering, udskiftning af lyskilder, nye varmekilder – varmepumpe, brændeovn osv.). Gennemgangen tager ca. 1 time.

De tre energitjek vil blive brugt som eksempler på tre efterfølgende temaaftener om energirenovering af sommerhuse.

For at deltage i konkurrencen skal du sende os et par linjer om hvilke overvejelser du selv har gjort dig, i forhold til energioptimering af dit sommerhus - hvilke løsninger tror du er relevante og hvor meget forestiller du dig at du vil investere i din energioprtimering?

Send os en mail på mar@skiveet.dk inden fredag d. 17. marts så er du automatisk med i konkurrencen. Vinderen får direkte besked!Del denne side

Kontakt

For mere information om projektet "Energirenovering af feriehuse" - kontakt:

Marlene Rasmussen
Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Tlf.: 2475 6764
E-mail: Mar@skiveet.dk

Hent konkurrenceflyer!