Tarok Museet

Tarok Museet er et autentisk museum, som hylder travhesten Tarok, “Dannebrog på fire ben”. Museet er bygget op i den eksisterende filmkulisse i stalden på Hagenshøj – det tidligere Stald Kima. Stalden og områderne omkring Hagenshøj blev brugt i forbindelse med optagelserne til filmen “Tarok – Grib drømmen mens du kan” Udstillingen fortæller i ord, lyd og billeder om Tarok, Stald Kima og familien Laursens fantastiske liv og arbejde med heste. I udstillingen kan du blandt andet opleve Taroks originale boks, filmboksen, Tarok-hjørnet, farfars kontor, derbyboksen og farmors stue. I de to børnebokse kan de yngste finde inspiration til aktiviteter ude som inde.

Snyd ikke dig selv for at gå en tur på Tarok vandreruten, som leder dig forbi gravhøjen, hvor Tarok, Elisabeth og Karl Laursen er stedt til hvile. Følg de blå pile og du kommer forbi Taroks yndlingsfold og helt ned til strandkanten ved Skive Fjord. Prøv undervejs at scanne QR koderne som sidder på infostanderne, og du vil opleve et filmklip fra nøjagtig det sted du står.

Vil du læse mere om filmen "Tarok - Grib drømmen mens du kan", læs mere her

Medbragt mad må gerne nydes ved museets borde/bænke. Der skal betales entré ved besøg i stalden. Voksne 30,- kr. Børn (3-14 år) 10 kr. Du kan betale kontant eller med Mobilepay. Anvisningerne på stedet følges.

Oplev Tarok Museet
Tarok Museet er en oplevelse for hele familien og kan opleves på egen hånd eller som en guidet tur efter aftale. 

Guidet rundtur efter aftale: Rundvisning af Jørn Laursen:
Rundvisningens varighed ca. 2 timer. Kr. 500,- efter aftale. Mobil: 4072 1892

Ud over prisen på rundvisning betales almindelig entre pris på kr. 30,- pr. voksen. Børn (3-14 år) 10 kr. pr. barn.

Del denne side

Opdateret af:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter info@visitskive.dk
 

Kontakt

Adresse

Furvej 52
7800 Skive

Telefon

+45 40721892

Fakta

  • Type

    • Mindestue
    • Historisk museum

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.0370290613
Latitude : 56.609034379