Vi har smidt nøglerne til Thise Kirke væk

Velkommen til..

Vi har smidt nøglerne til Thise Kirke væk.. I hvert fald for en stund. Fra d. 1. april til d. 1. november 2018 er kirken åben 24-7. 

Så har du brug for en stille stund eller at sende en tanke til dine kære, har du muligheden for at bruge kirkens rum, lige når det passer dig. Dag eller nat, morgen eller aften. 

Kør en tur forbi dine gamle forældre, få en god snak om livet og ...? Tag de små børn med. Så er der anledning til nogle sjove snakke om både fortid, nutid og fremtid. 

Der er lys, som kan tændes på kanten af døbefonten. Der er elkedel, kaffe og te, hvis du trænger til en kop at varme dig på. Vær dog opmærksom på, der er IKKE tændt for varmen, men vi ligger nogle tæpper ind på kirkebænken til fri afbenyttelse. Skriv i gæstebogen - dine tanker, en bøn eller en hilsen. -Eller ingenting.. Du bestemmer. 

Gå en tur rundt på kirkegården, kig på de gamle bevaringsværdige gravsten, tag kaffen med ud på bænkene i solskinnet og NYD den dejlige ro og fred på vores alle sammens skønne plet. Gå op på højen og ad øjnene strække sig ud, helt ned til den blå Limfjord. 

Tænk eller lad være... Det er helt op til dig. 

Velkommen til Thise Kirke og kirkegård. 

Del denne side

Opdateret af:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter info@visitskive.dk
 

Kontakt

Adresse

Kirkevej 3
Thise
7870 Roslev

Telefon

+45 24678280

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.13641782
Latitude : 56.70247157